Detta är vi!

Vi, Anki och Ingalill har jobbat på samma arbetsplats i många år. Nu har vi båda gått i pension och kände att vi ville pyssla med något trevligt tillsammans. Vi funderade och kom fram till att vi skulle satsa på nummerlappshållare och godisfickor för utställning och träning. Så småningom kan det bli fler saker, om vi hinner.
Vi startade med en modell med större nummerlappar men nu har vi förfinat grejorna lite. Vi syr var för sig och produkterna kan skilja sig åt men våra produkter passar ihop. Du kan alltså köpa några delar från Anki och några från Ingalill och de ska alltid passa mot varandra. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!
 

Detta är Anki
Jag bor med min man Roger och fyra hundar. Roger brukar jobba som ringsekreterare på utställningar. Jag följer oftast med och då bor vi i vår lilla husbil. Mysigt men ibland kan det bli långtråkigt.
Vi har tidigare ställt ut våra hundar men inte nu längre. När det gäller utställningar så minns jag att det kunde bli stressigt och att det var lite tufft att hinna byta nummerlappen vid hundbytena.
Pratade med en bekant och med hjälp av hennes förslag så satte vi igång.

Detta är Ingalill
Jag bor med min man Rune. Jag har alltid haft någon slags djur som följeslagare genom åren. Det är alltid hund eller katt. För tillfället är jag både hund- och kattlös. Har dock turen att få låna min dotters irländska setter allt som oftast.
Tycker det är kul att, tillsammans med min goda vän Anki, tillverka praktiska och smarta prylar för träning och utställning.
Att sy är ytterligare en hobby så detta passar mig väldigt bra.